Ulje lana proizvedeno je postupkom hladnog prešanja organskih sjemenki lana hrvatskog porijekla. Ulje je iznimno bogato esencijalnom alfa-linolenskom kiselinom i omega-3 masnim kiselinama. Esencijalne masne kiseline ljudsko tijelo ne proizvodi, a neophodne su za njegovo zdravlje. Kao dodatak prehrani laneno ulje može se koristiti samostalno, 1-1½ jušne žlice dnevno, ili kao dodatak salatama, svježem posnom siru, pahuljicama i gotovim jelima.
Ulje lana proizvedeno je postupkom hladnog prešanja organskih sjemenki lana hrvatskog porijekla. Ulje je iznimno bogato esencijalnom alfa-linolenskom kiselinom i omega-3 masnim kiselinama. Esencijalne masne kiseline ljudsko tijelo ne proizvodi, a neophodne su za njegovo zdravlje. Kao dodatak prehrani laneno ulje može se koristiti samostalno, 1-1½ jušne žlice dnevno, ili kao dodatak salatama, svježem posnom siru, pahuljicama i gotovim jelima.