Pretraga
Hrvatski

Opg Kadić Ljiljana

Opg Kadić Ljiljana je obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo koje se bavi uzgojem svinja pasmine mangalica na ekološkim principima i u otvorenom uzgoju.

Mangalice hranimo isključivo biološkom hranom iz vlastite, odnosno proizvodnje lokalnih proizvođača. Svinje ne dobivaju napoj i nemaju pristup drugim oblicima neadekvatne hrana. Kukuruz, žito, ječam, djetelina i tritikal uz sezonske tikve, bundeve, lubenice, kupus, sirutku te travu sve je čime ih hranimo. Od prerađevina povremeno jedino koristimo stari osušeni kruh i sol. U prehranjivanju ne upotrebljavamo soju!

Prilikom uzgoja ne koriste se antibiotici, hormoni niti drugi vitaminski pripravci. Prašenje se odvija prirodno bez ljudskog utjecaja, gdje krmača samostalno bira pogodno mjesto, najčešće u šumi ili šištri u prigodnom zaštićenom skrovištu. Kako je riječ o izuzetno neagresivnoj pasmini, nije potrebno naknadno odvajanje krmače i prasadi od nerasta i ostalih svinja.

Meso mangalica nepojmljivo je kvalitetnije od mesa svinja iz konvencionalnog uzgoja, prošarano je slaninom, a izgledom podsjeća na japansku kobe i wagyju govedinu.

Pogledajte kao Rešetka Popis
Sortirajte kao
Prikaz po stranici
Slika Kulen od mangulice

Kulen od mangulice

350 kn/kg | 46,45 €/kg Kulen je mesni proizvod koji je stabilan na policama, a rok trajanja je do dvije godine ako se pravilno skladišti. Kulen se smatra vrhunskim domaćim suhomesnatim proizvodom!
€46,45
350,00 HRK
Slika Kulenova seka od mangulice

Kulenova seka od mangulice

220 kn/kg | 29,19 €/kg Kulenova seka je mesni proizvod koji je stabilan na policama, a rok trajanja je do dvije godine ako se pravilno skladišti. Kulenova seka se smatra vrhunskim domaćim suhomesnatim proizvodom kao i kulen!
€29,20
220,00 HRK
Slika Kobasica od mangulice

Kobasica od mangulice

150 kn/kg | 19,90 €/kg Kobasica od mangulice je tradicionalni suhomesnati proizvod od mljevenog mesa s dodatkom crvene paprike, bijelog luka i soli. Kobasice od mangulice su vrhunske kvalitete i okusa.
€19,91
150,00 HRK
Slika Slanina od mangulice

Slanina od mangulice

250 kn/kg | 33,18 €/kg Slanina od mangulice je tradicionalni suhomesnati proizvod od mangulice. Slanina mangulice sadrži HDL kolesterol koji sakuplja suvišni kolesterol iz tkiva u kojem ga ima previše.
€33,18
250,00 HRK
Slika Čvarci od mangulice

Čvarci od mangulice

150 kn/kg | 19,90 €/kg Čvarci su poznati kao delikatesni proizvod za kojim postoji velika potražnja. Čvarci od mangulice posjeduju karakteristike zdrave hrane pošto u sebi sadrže HDL kolesterol.
€19,91
150,00 HRK
Slika Mast od mangulice

Mast od mangulice

30 kn/kg | 3,98 €/kg Mast sadrži u najvećem postotku dobri HDL kolesterol koji sakuplja suvišni kolesterol iz tkiva u kojem ga ima previše. Mast mangulice ima bolji okus i miris nego mast običnih svinja.
€3,98
30,00 HRK