Pretraga
Hrvatski

Rakija BijeliGusak - Williams - 0.5 l

Proizvođač: Destilerija Bijeli Gusak
Bistra i bezbojna, karakterističnog mirisa, intenzivnog, ali harmoničnog okusa i nenadmašnog mirisa tek ubranog ploda, dugotrajne arome koja prožima usnu šupljinu, a opet tako svježa i mekog završetka. To je Williams rakija destilerije Bijeli gusak. Presudno za premium kvalitetu ove rakije je beskompromisno odvajanje frakcija što je rezultiralo dobivanjem rakije snažne arome, tako jedinstvene u svijetu voćnih rakija.
SKU: 27
€11,95
90,00 HRK
i h

Bistra i bezbojna, karakterističnog mirisa, intenzivnog, ali harmoničnog okusa i nenadmašnog mirisa tek ubranog ploda, dugotrajne arome koja prožima usnu šupljinu, a opet tako svježa i mekog završetka. To je Williams rakija destilerije Bijeli gusak. Kao i sve naše rakije, a radi očuvanja svih aromatskih posebnosti koji rakiju čine kraljicom jakih alkoholnih pića, i Williams rakija je nastala dvostrukom destilacijom. U ovom slučaju, a to je i presudno za premium kvalitetu ove rakije, beskompromisno smo pri destilaciji proveli odvajanje frakcija što je rezultiralo dobivanjem rakije snažne arome, tako jedinstvene u svijetu voćnih rakija. 

Nakon branja, plod je dozrijevao još dva tjedna u primjerenim uvjetima, što je dovelo do njegove potpune tehnološke zrelosti. Uslijedilo je mljevenje, dodavanje selekcioniranih kvasaca i enzima, kontrolirana fermentacija te naravno dvostruka destilacija.

Ono na što smo ponosni je to da smo poštujući tehnološke smjernice tijekom fermentacije izbjegli dodavanje vode u kominu čime smo izbjegli narušavanje kvalitete ove rakije očuvavši joj puni aromatski potencijal koji se po dozrijevanju i svođenju rakije na pitku jakost iskazao u svom punom sjaju. I da, ovo je Williams rakija craft destilerije Bijeli gusak bez dodanih umjetnih aroma, čije je korištenje na tržištu više pravilo, nego izuzetak.

Oznake proizvoda