Search
English

WhiteGoose - Williams brandy - 0.5 l

Manufacturer: Destilerija Bijeli Gusak
Clear and colorless, with a characteristic aroma, intense but harmonious taste and unsurpassed aroma of freshly picked fruit, long-lasting aroma that permeates the oral cavity, and yet so fresh and soft finish. It’s Williams White Goose distillery brandy. Crucial to the premium quality of this brandy is the uncompromising separation of fractions which resulted in obtaining a brandy with a strong aroma, so unique in the world of fruit brandies.
SKU: 27
€11.95
i h

Bistra i bezbojna, karakterističnog mirisa, intenzivnog, ali harmoničnog okusa i nenadmašnog mirisa tek ubranog ploda, dugotrajne arome koja prožima usnu šupljinu, a opet tako svježa i mekog završetka. To je Williams rakija destilerije Bijeli gusak. Kao i sve naše rakije, a radi očuvanja svih aromatskih posebnosti koji rakiju čine kraljicom jakih alkoholnih pića, i Williams rakija je nastala dvostrukom destilacijom. U ovom slučaju, a to je i presudno za premium kvalitetu ove rakije, beskompromisno smo pri destilaciji proveli odvajanje frakcija što je rezultiralo dobivanjem rakije snažne arome, tako jedinstvene u svijetu voćnih rakija. 

Nakon branja, plod je dozrijevao još dva tjedna u primjerenim uvjetima, što je dovelo do njegove potpune tehnološke zrelosti. Uslijedilo je mljevenje, dodavanje selekcioniranih kvasaca i enzima, kontrolirana fermentacija te naravno dvostruka destilacija.

Ono na što smo ponosni je to da smo poštujući tehnološke smjernice tijekom fermentacije izbjegli dodavanje vode u kominu čime smo izbjegli narušavanje kvalitete ove rakije očuvavši joj puni aromatski potencijal koji se po dozrijevanju i svođenju rakije na pitku jakost iskazao u svom punom sjaju. I da, ovo je Williams rakija craft destilerije Bijeli gusak bez dodanih umjetnih aroma, čije je korištenje na tržištu više pravilo, nego izuzetak.

Product tags