Pretraga
Hrvatski

ZEC obrt

ZEC obrt za proizvodnju i trgovinu se bavi uzgojem, proizvodnjom i preradom lavande i aronije. Uzgoj je ekološki, bez umjetnih gnojiva.

Neki od naših proizvoda od lavande su: ljekovita ulja u sprejevima i ampulama, vrećice sa suhim cvijetom, poklon paketi... Od proizvoda od aronije izdvajamo liker i džem od aronije i prirodni sok od jabuke i aronije.

Upoznajte kvalitetu naših proizvoda od lavande kroz našu web stranicu i nadamo se da ćete prepoznati naše proizvode kao zanimljive, kvalitetne i potrebne vama i Vašoj obitelji.

Pogledajte kao Rešetka Popis
Sortirajte kao
Prikaz po stranici
Slika Matični sok od aronije

Matični sok od aronije

1L
€5,31
40,00 HRK
Slika Melem od lavande

Melem od lavande

50mL
€6,64
50,00 HRK
Slika Eterično ulje lavande

Eterično ulje lavande

10mL
€3,32
25,00 HRK
Slika Vrećica suhog cvijeta lavande

Vrećica suhog cvijeta lavande

Lavanda je višegodišnji polugrm koji naraste do 60 cm s mnogo uspravnih cvjetnih izdanaka visine do 1 m. Grane su joj četverouglaste, listovi sivo-zeleni, nalik listovima ružmarina, cvjetovi su ljubičaste boje, pršljenasto raspoređeni u dugim klasatim cvatovima. Cijela biljka ima jak aromatičan miris i gorak okus. Cvate u lipnju i srpnju, te u listopadu, a za ljekovite potrebe sabiru se vršci stabljike i cvjetovi koji se suše u hladu na prozračnom mjestu. Ne traži puno vlage i nije zahtjevna u pogledu tla.
€1,33
10,00 HRK
Slika Tonik od lavande

Tonik od lavande

100 mL
€2,65
20,00 HRK
Slika Tonik od lavande

Tonik od lavande

200mL
€3,32
25,00 HRK